TRAPPENHUIZEN REINIGING

Wij verzorgen het schoonmaakwerk van trappenhuizen en trapportalen. Dit doen we door o.a. stofzuigen, vegen en dweilen, trapleuningen stofvrij maken en spinnen raggen verwijderen. 

DAK REINIGING

Wanneer dak reinigen lang geleden is, stapelt vuil zich op en krijgt uw dak een vuile laag. Als u het dak dan niet laat reinigen, raken dakgoten verstopt en worden de dakpannen poreus. Wij gebruiken stoomreiniging voor het schoonmaken van uw dak of dak delen. Ook verzorgen wij periodiek het reinigen van dakgoten. 

GEVEL REINIGING

Gevel reinigen is het verwijderen van aanslag en vervuiling op uw gevel. Oftewel: de buitenmuur schoonmaken. Wij verzorgen gevelreiniging en impregneren. Wij vertellen u graag meer over de gevel laten reinigen, de gevelreiniging kosten, de verschillende methodes voor reinigen gevel, impregneren en het voegwerkherstel.

ZONNEPANELEN REINIGING

Het is van belang dat uw zonnepanelen schoon zijn. Wanneer er bijvoorbeeld vogelpoep, alg-aanslag, stof of roet op de zonnepanelen zit, kunnen de panelen minder zon opvangen. Hierdoor kan het rendement zelfs tot 10 procent dalen.

Wij gebruiken hiervoor osmosewater van hoge kwaliteit. Hierdoor hoeven we geen reinigingsmiddelen te gebruiken, die de werking van de zonnepanelen negatief beïnvloeden.

GRAFFITY REINIGING

De methode en middelen die gebruikt worden voor het graffiti verwijderen zullen erg afhangen van de omgevingsfactoren. We houden rekening met de ondergrond van de gevel en de grootte van de gevel waarvan je graffiti moet verwijderen. 

HOGEDRUK REINIGING

Uw beton, straat of silo wordt blootgesteld aan luchtvervuiling en verschillende weersomstandigheden. Dit zorgt voor bevuiling, vergrauwen en/of vergroening. Reinigen door middel van hoge druk doen we vaak met puur water, en soms met toevoeging van een chemisch middel of zand. 

VLOER REINIGING

Door regelmatig een vloer te reinigen en de vloer te onderhouden, verleng je de levensduur van een vloer. Wij verzorgen de schoonmaak en onderhoud van vloeren, zoals marmoleum impregnatie of polishing van marmer, natuursteen of linoleum.